През последните месеци все повече луксозни автомобили остават без високотехнологичните си огледала,

...
През последните месеци все повече луксозни автомобили остават без високотехнологичните си огледала,
Коментари Харесай

Нова мода: крадат огледала на скъпи коли

През последните месеци от ден на ден луксозни автомобили остават без високотехнологичните си огледала, оповестява New York Post. Според полицията в Ню Йорк Само от началото на март до 26 април в Манхатън са регистрирани 19 сходни обири.

Апашите избират коли от марките Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Lexus и BMW, защото техните огледала могат да продадат на черния пазар за суми сред $1 500 и $2 000 (€1 343-€1 791). Високата цена се изяснява с вградените камери, които са част от системите за сигурност.

Миналата година американското Национално бюро за застрахователни закононарушения заяви за същинска зараза от обири на еърбегове из цялата страна. За най-предпочитани от нарушителите бяха оповестени моделите на Honda и Acura, чиито въздушни възглавници костват сред $2 000 и $2 500 (€1 791-€2 239) с монтажа, само че се търгуват на черно за по $200-$300 (€179-€269). / fakti.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР